در عوض، سعی کنید برخی از شرایط رابطه خود را با شکلات سطلی سوربن تعیین کنید. آن را بچشید و با هدف و نیت و بدون احساس گناه از آن لذت ببرید.
جلوی تلویزیون ننشینید و دست خود را در یک کاسه آب نبات شکلاتی بدون ته قرار دهید. در عوض، مراقب باشید که چه زمانی و چرا آن را می خورید.
به عنوان مثال، اگر هر روز از یک مربع شکلات تلخ لذت می برید، و برنامه های آخر هفته را در رستورانی با یک دسر شکلاتی معروف در جهان دارید، ممکن است بخواهید از خوردن غذای روزانه خود صرف نظر کنید تا بتوانید در آخر هفته از آن لذت ببرید.
یک رابطه سالم با شکلات به شما کمک میکند تا در حد اعتدال و بدون احساس گناه از آن لذت ببرید، نه اینکه بین تلاش برای اجتناب کامل از آن و سپس زیادهروی در آن بچرخید.
داشتن رابطه سالم با همه غذاها برای ذهن و بدن شما مهم است. اما شروع یا ایجاد یک رابطه متعادل با شکلات تلخ، به ویژه، ممکن است تأثیر مثبت قابل توجهی بر سلامت کلی شما داشته باشد.
شکلات تلخ حاوی آنتی اکسیدان های قوی است. از جمله مفیدترین آنها فلاونولی به نام اپی کاتچین است.
فلاونول ها ترکیباتی هستند که در گیاهان یافت می شوند و با التهاب مبارزه می کنند و از آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کنند.
این تنها چند مورد از روش هایی است که تحقیقات نشان داده است که شکلات تلخ می تواند برای شما مفید باشد:
سلامت قلب را افزایش می دهد: نشان داده شده است که آنتی اکسیدان های موجود در شکلات تلخ فشار خون را کاهش می دهد، خطر لخته شدن خون را کاهش می دهد و گردش خون به قلب را افزایش می دهد، بنابراین خطر سکته، بیماری عروق کرونر قلب و مرگ ناشی از بیماری قلبی را کاهش می دهد.
سیستم ایمنی را متعادل میکند: فلاونولها از فعالیت بیش از حد سیستم ایمنی جلوگیری میکنند و استرس اکسیداتیو را کاهش میدهند، که عدم تعادل ناشی از مبارزه سلولها با رادیکالهای آزاد و عامل شایع بسیاری از بیماریها است.
با دیابت مبارزه میکند: اپیکاتچین از سلولها محافظت میکند، آنها را قویتر میکند و از فرآیندهایی که به بدن کمک میکند از انسولین بهتر استفاده کند، پشتیبانی میکند، که ممکن است از دیابت جلوگیری کند یا با آن مبارزه کند.
عملکرد مغز را بهبود می بخشد: فلاونول های موجود در شکلات تلخ تأثیر مثبتی بر عملکرد مغز دارند، از جمله زمان واکنش بهتر، آگاهی بصری-فضایی و حافظه قوی تر.
اگرچه تحقیقات در حال انجام است، یکی از دلایل آن ممکن است این باشد که فلاونول ها جریان خون را به مغز افزایش می دهند.