شوید یک ماده خام گیاهی منحصر به فرد است که دارای طعم و عطری با طراوت قوی، ترکیبی غنی است و تأثیر مفیدی بر بسیاری از سیستم های بدن دارد.
هم در آشپزی و هم در طب عامیانه کاربرد زیادی دارد. برای اینکه همیشه یک محصول مورد نیاز را در دسترس داشته باشید، میوه ها و سبزیجات این گیاه را خشک، کنسرو و منجمد کنید.
با توجه به فن آوری برداشت، شوید خشک درجه یک از نظر مفید بودن نسبت به تازه بودن کم نیست، اما می توان از آن در طول سال و نه تنها در دوره رسیدن آن در طبیعت استفاده کرد.
فواید و مضرات شوید خشک، طرز تهیه و نگهداری آن و به ویژه کاربرد آن در آشپزی و طب سنتی را در نظر بگیرید.
محتوای مقاله آنچه در شوید خشک مفید است ترکیب، خواص، KBZHU فواید مضرات و موارد منع مصرف شوید خشک روش های خشک کردن نحوه نگهداری آن کاربردهای آشپزی شوید در طب عامیانه نتیجه گیری آنچه در شوید خشک مفید است شوید خشک تقریباً تمام مواد معدنی را حفظ می کند، میکرو و عناصر ماکرو مفید برای بدن.
حاوی فلاونوئیدهایی است که از تشکیل مواد سرطان زا در بدن جلوگیری می کند، از رشد سلول های سرطانی جلوگیری می کند، از چسبیدن کلسترول به دیواره داخلی رگ های خونی جلوگیری می کند، عملکردهای شناختی را بهبود می بخشد و سیستم آنزیمی را فعال می کند.
متخصصان تغذیه افزودن شوید به غذا را برای کسانی که می خواهند وزن کم کنند یا وزن خود را کنترل کنند، توصیه می کنند.
فیبرهای گیاهی موجود در ترکیب، بدن را از سموم و سموم پاکسازی می کند، متابولیسم را تحریک می کند، تجزیه چربی ها را تسریع می کند، احساس سیری سریع و ماندگاری را ایجاد می کند، در نتیجه اندازه وعده ها را کاهش می دهد و نیاز به میان وعده های اضافی را از بین می برد.
شوید خشک تا حدی نیاز بدن به ویتامین A، اسید اسکوربیک، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، منگنز، مس، روی، فسفر، آهن و سایر ویتامین ها و مواد معدنی مهم برای بدن را تامین می کند. برای مرجع. طعم و عطر شوید خشک تغییر نمی کند.
از طرف دیگر، به شرطی که محصول به درستی جمع آوری، تهیه و نگهداری شود، ماندگاری 24 ماه است، در حالی که گیاهان تازه را می توان بیش از 7 روز در یخچال نگهداری کرد.