سیر ترشی یکی از چاشنی های اصلی در غذاهای فرانسوی است.
به دلایل خوب، طعم قدرتمند آن برای افزایش طعم غذاهای مورد علاقه ما برابری نمی کند.
به رنگ سفید، قرمز یا بنفش در سرتاسر جهان رشد میکند تا علاقهمندان به غذا را خوشحال کند.
از نظر تغذیه، سیر نباید کمرنگ شود، زیرا دارای مشخصات غیر معمولی است که آن را به یک متحد سلامت واقعی تبدیل کرده است.
خواص سیر
سرشار از آنتی اکسیدان؛
منبع ترکیبات گوگردی؛
ارتقاء سلامت قلب و عروق؛
خواص ضد سرطانی؛
سرشار از طعم و کالری کم.
ارزش غذایی و کالری سیر
سیر که در مقادیر کم مصرف شود، مواد مغذی کمی دارد. از سوی دیگر، مصرف سیر در مقادیر بیشتر در طول روز، منبع برخی از مواد مغذی است.
به عنوان مثال، یک پیاز سیر (حدود 40 میلی لیتر یا 24 گرم سیر) منبع خوبی از منگنز و ویتامین B6 و همچنین منبعی از فسفر است (به جدول رتبه بندی مواد مغذی فسفر ما مراجعه کنید)، آهن، مس، سلنیوم و ویتامین C.
سیر برای مبارزه با ویروس ها و عفونت های خاص
سیر دارای خواص ضد میکروبی، ضد عفونی کننده، ضد التهابی، ضد باکتریایی، آنتی بیوتیکی، ضد قارچی و ضد ویروسی است.
این باعث می شود که این ماده غذایی بتواند تعداد زیادی از باکتری های بیماری زا را هنگامی که موفق به ورود به بدن ما شوند، شکار و از بین ببرد.
بنابراین سیر یک متحد اصلی در مبارزه با بسیاری از بیماری های عفونی مانند سرماخوردگی، آنژین صدری، گلودرد است.
اما علاوه بر این بیماری های کوچک زمستانی، این گیاه به دلیل خواص تصفیه کنندگی خود به مبارزه با آکنه یا زگیل نیز کمک می کند.
به دلیل ترکیبات سولفوریک که التهاب پوست را آرام می کند یا در برابر مسمومیت های غذایی به ویژه سالمونلوز در برابر پسوریازیس کمک می کند.