مقایسه شکر سفید با برخی از مواد غذایی نشان دهنده خواص بالای آن است

مقایسه قند و مواد مخدر همچنان مورد بحث است. تجزیه و تحلیل اخیر مجله اروپایی تغذیه شواهد کمی برای حمایت از این ایده یافت که شکر واقعاً دارای خواص اعتیاد آور و دارویی است.

ساینتیفیک امریکن همچنین اشاره کرد که تغییر محیط غذایی ما می تواند به کاهش این هوس کمک کند.

با متعهد ماندن به اجتناب از قندهای اضافه شده در خانه، مانند شیرینی‌های صبحانه، غلات سریع، یا ماست‌های پر شده، ممکن است در هنگام سفارش، ولع کمتری برای شیرینی پیدا کنید.

در مورد استفاده از کلمه اعتیاد
مردم ممکن است هوس قند داشته باشند، اما بعید است که یک فرد معمولی معتاد باشد.

اعتیاد یک وضعیت پزشکی جدی است که بر اساس تغییرات واقعی مغزی است که توقف مصرف دارو را برای افراد دشوار می کند.

مقایسه تصادفی شکر با مواد مخدر، اعتیاد را کمرنگ می کند.

جایگزین های بدون قند جایگزین خوبی هستند.
ممکن است وسوسه انگیز باشد که غذاهای شیرین را با غذاهایی که با شیرین کننده های کم مثل نبات چوبی کارتونی یا بدون کالری ساخته شده اند، مانند نوشابه رژیمی یا کلوچه های بدون قند، عوض کنید.

شکر سفید

اما انجام این مبادله می تواند نتیجه معکوس داشته باشد و احتمالا سالم تر نخواهد بود.

بر اساس تجزیه و تحلیل 37 مطالعه منتشر شده در مجله انجمن پزشکی کانادا، مصرف شیرین کننده هایی مانند آسپارتام، ساخارین و سوکرالوز با افزایش وزن و نه کاهش وزن مرتبط است.

علاوه بر این، آنها با خطر بیشتری برای فشار خون بالا، دیابت نوع سندرم متابولیک، حملات قلبی و سکته مغزی مرتبط بودند.

کارشناسان هنوز به طور کامل نمی دانند که چگونه این نوع شیرین کننده ها بر بدن تأثیر می گذارند.

اما شواهد فزاینده نشان می دهد که آنها می توانند تأثیر منفی بر قند خون داشته باشند، کنترل اشتها را سخت تر کنند و حتی باکتری های روده شما را مختل کنند.

و این موارد می تواند شما را در معرض خطر چاقی و مشکلات مربوط به سلامت قرار دهد.