استفاده از شکلات لینت برای از بین بردن لکه های آدامس!

شرکت ها اظهار می کنند که شکلات لینت را به روش های اصیل آفریقایی یا آمریکای جنوبی درست می کنند.

دو عامل وجود دارد که شکلات خام را به همان چیزی تبدیل می کند. اول از همه، این نوع شکلات نباید حاوی شکر یا مواد افزودنی دیگر باشد.

علاوه بر این، دانه های کاکائو که در تولید شکلات خام استفاده می شود، مرحله بو دادن را طی نمی کنند.

در عوض، شرکت‌هایی در ایالات متحده، آسیا و اروپا، لوبیاها را در فضای باز می‌گذارند تا به طور طبیعی خشک شوند، که ادعا می‌کنند به روش آفریقایی و آمریکای جنوبی است.

به گفته سازندگان شکلات، دانه‌های کاکائو نپخته که به این روش فرآوری شده‌اند، دارای سطوح تغذیه‌ای بالاتری هستند.

در نتیجه، شکلات خام به عنوان سلامت بخش تر از انواع دیگر تبلیغ می شود. با این حال، مطالعات زیادی برای حمایت از این ادعا وجود ندارد.

به علاوه، از آنجایی که شکلات خام شیرین کننده ای ندارد، ذاتاً تلخ تر از انواع دیگر است و آن را به یک محصول نسبتاً خاص تبدیل می کند که شرکت ها در دسته های کوچک تولید می کنند.

برای خرید شکلات خام در کشورهای تولید کننده کاکائو شانس بیشتری نسبت به کشورهای دیگر خواهید داشت.

پودر کاکائو یک ماده همه کاره با کاربردهای فراوان است!

همانطور که قبلاً می دانید، مشروب شکلات حاوی کره کاکائو و مواد جامد کاکائو است.

پس از استخراج محتوای چربی از مشروب شکلات، ماده باقی مانده جامدات خشک کاکائو نامیده می شود.

پودر کاکائو حاصل آسیاب کردن مواد جامد کاکائو به شکل پودر است.

شکلات

دو نوع اصلی پودر کاکائو بر اساس فرآیند استخراج وجود دارد: فرآیند طبیعی و فرآیند هلندی.

پودرهای کاکائو باکیفیت زیادی وجود دارد که می توانید از بین آنها انتخاب کنید، صرف نظر از اینکه روش ترجیحی شما چیست.

پودر کاکائو طبیعی یا فرآیند بروما مستقیماً از آسیاب کردن دانه های خشک کاکائو بدون هیچ گونه درمان بیشتر به دست می آید. این رقم دارای سطح pH 5.3 تا 5.8 و رنگ قهوه ای روشن است.

به دلیل ماهیت اسیدی آن، مردم اغلب پودر کاکائو طبیعی را با جوش شیرین ترکیب می کنند که به خنثی کردن طعم ناخوشایند کمک می کند.

از طرف دیگر، نوع فرآیند هلندی برای افزایش سطح pH خود از یک درمان قلیایی عبور می کند و در نتیجه طعم اسیدی را کاهش می دهد و رنگ را عمیق تر می کند.

از آنجایی که پودر کاکائو با فرآیند هلندی طعم ملایم تری دارد، برای تهیه محصولات پخته شده با شکلات، نوشیدنی ها و بستنی ایده آل است.

اگر به یک میان وعده مغذی برای خوردن نیاز دارید، نوک کاکائو را انتخاب کنید.

می توانید نوک کاکائو را به عنوان خالص ترین شکل شکلات در نظر بگیرید.

آنها در اصل دانه های کاکائو هستند که تخمیر و خرد شده اند. دو نوع اصلی نوک کاکائو وجود دارد: بو داده و برشته نشده (خام).