پروتئین گردو کمتر از حیوان نیست و به دلیل وجود آنزیم لیزین، هضم آن آسان تر است. بنابراین مصرف گردو به افرادی که بعد از بیماری ضعیف شده اند توصیه می شود.
گردو همدان یک محصول نسبتاً پر کالری است. خوردن آنها به مقدار زیاد می تواند منجر به افزایش وزن شود. مقدار زیاد روغن می تواند باعث اسهال شود.
آلرژی به گردو یکی از شایع ترین واکنش های غذایی است. کودکان زیر 7 سال و همچنین مادران شیرده باید با احتیاط از گردو استفاده کنند.
برای افراد مبتلا به بیماری های پوستی (پسوریازیس، نورودرماتیت، اگزما)، استفاده از گردو نامطلوب است، زیرا این می تواند باعث انتقال بیماری به شکل فعال شود.
هنجار روزانه گردو 90 گرم است که مربوط به 10-12 قطعه است.
اغلب، برای بیماری های مختلف، پزشکان علاوه بر داروها، توصیه می کنند که گردو را به رژیم غذایی اضافه کنید. چرا چنین محبوبیتی از این میوه ها وجود دارد؟
راز این است که هسته آنها انباری از مواد مفید است و می توانند به انواع بیماری ها کمک کنند.
در صورت بیماری های سیستم قلبی عروقی، آنها دیواره های رگ های خونی را تقویت می کنند، فشار خون را عادی می کنند.
در صورت نقص در سیستم غدد درون ریز، از کار غده تیروئید پشتیبانی می کنند. حتی کم خونی (کم خونی) نیز در برابر چنین منبع آهن فروکش می کند.
محصولات گردو و گردو بدون پوست
گردو مفید یا همانطور که به آن می گویند – رویال، آجیل Voloshsky – و برای افرادی که خود را کاملاً سالم می دانند.
سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند، با استرس روحی بالا به مغز کمک می کند تا کار کند، در شرایط سخت زندگی در برابر اثرات استرس محافظت می کند.
محتوای کالری بالای آن برخی از دوستداران آجیل را منصرف می کند.
اگر چه در واقع، اگر از میوه ها استفاده کنید، با رعایت هنجارها، می توانید فواید زیادی برای بدن داشته باشید.